Modellenboek

Hier laten we een paar voorbeelden zien om u een indruk te geven van de mogelijkheden voor uw maatschoenen. Het is onmogelijk om alles te laten zien omdat iedereen een ander smaak heeft. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel mogelijkheden wat betreft leersoorten, kleuren en modellen. Als uw voet het toelaat is het zelfs mogelijk om een schoen te ontwerpen die niet te onderscheiden is van confectie.

Ons advies is om zelf een schoen te zoeken die u mooi vind, bijvoorbeeld in een reclamefolders of op internet zodat u ons kunt laten zien wat u graag zou willen. Misschien heeft u zelfs nog een mooie schoen thuis die u kan meebrengen als voorbeeld. Op deze manier krijgen wij een beeld van uw wensen.

Bij de keuze van uw eerste paar maatschoenen raden we u aan om een model uit te zoeken dat u zoveel mogelijk kan dragen het grootste deel van het jaar. Vaak zal het dus om een casual model gaan. 

Natuurlijk houden we rekening met leeftijd, woonplaats en activiteiten. Zo zal de schoen van een iemand die in een woon-zorgcentrum verblijft er helemaal anders uitzien dan de verkoper die bij klanten komt.

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om de collecties te bekijken.

* Link opent in een nieuw tabblad