Comfortschoenen

Onze voeten hebben heel wat te verduren.  Wist u dat wij in ons leven tussen 100.000 en 180.000 km afleggen en dat meer dan 40% van de volwassenen voetproblemen heeft? Daarom bieden wij u een complete oplossing aan voor uw gevoelige voeten. Mooie schoenen vindt u overal, maar degene die voetproblemen heeft of steunzolen draagt, zoekt wel wat meer. Deze schoenen noemen we comfortschoenen.

Een comfortschoen is een kwaliteitsvolle confectieschoen met een comfortabele pasvorm en een hoogwaardig voetbed. De meeste comfortschoenen zijn verkrijgbaar in diverse wijdtematen en beschikken over uitneembare voetbedden, waardoor deze geschikt zijn voor het dragen van uw eigen steunzolen. Uiteraard lopen de schoenen ook heerlijk voor mensen zonder steunzolen!

De comfortschoen heeft een uitstekende pasvorm: voor úw voet de juiste breedtemaat, sluit goed aan op de wreef, rond de enkel en hiel. De schoen biedt de juiste stabiliteit en ondersteuning met voldoende bewegingsvrijheid op en rond de tenen.

Doordat we ook op bestelling werken heeft u een uitgebreide keuze in model en kleur.

U bent steeds welkom in onze hoofdlocatie voor het bekijken van de collectie comfortschoenen die we op dit moment kunnen aanbieden.

Modellen comfortschoenen


Dames

Heren

Verbandschoenen