Vacatures

Werken bij FOOT life…

Momenteel hebben we de volgende openstaande vacature:

 

Heb je ervaring in de orthopedische schoentechniek met het maken van steunzolen en orthopedische schoenen? Is het een passie om mooie orthopedische schoenen te maken? Vind je het leuk om in een dynamisch en innoverend bedrijf te werken? Solliciteer dan zeker als

 

DEELTIJDS/VOLTIJDS ORTHOPEDISCH SCHOENTECHNOLOOG M/V

 

FOOT life is gespecialiseerd in steunzolen, loopanalyses en orthopedische schoenen. We werken met de nieuwste 3D aanmeettechnieken waardoor we met grote nauwkeurigheid kunnen werken. We hebben veel oog voor detail en streven naar het leveren van mooie producten voor onze klanten.

De functie als orthopedisch schoentechnoloog bestaat uit een combinatie van werkzaamheden. Je adviseert klanten en voert de aangewezen maatnames uit in de paskamer. Je werkt mee in de productie van de aangemeten producten. Je bent verantwoordelijk voor het afleveren van een gedegen en mooi product. Je houdt controle over de verschillende productiestappen. Je hebt contact met voorschrijvers en andere disciplines indien dit nodig is.

 

Wij vragen

Bachelor diploma orthopedisch schoentechnoloog

Je hebt voldoende praktische ervaring om zelfstandig te kunnen werken in de paskamer en werkplaats. Je hebt een goed inzicht in de verschillende voetproblematieken en de mogelijke oplossingen. Je bent collegiaal en kan goed werken in teamverband.  Je bent secuur in het verwerken van je administratie.

Erkenning door RIZIV is wenselijk

 

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een innovatief bedrijf met een fijne werksfeer. Salariëring is afhankelijk van ervaring en prestaties. Bij voldoende motivatie en inzet zijn er doorgroeimogelijkheden.

 

Geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande jou aan en heb je zin om ons team te komen versterken, stuur dan je schriftelijke sollicitatie met CV aan:

FOOT life

t.a.v. Ilona Jacobs

Ringlaan 52/1

3550 Heusden-Zolder

Of per mail aan:

Ilona.jacobs@footlife.be