Over FOOT life

FOOT life is opgericht in juni 2010 door Ruud Goos en Ilona Jacobs.
Na het behalen van het diploma technische orthopedie heeft Ruud Goos enkele jaren werkervaring opgedaan in België. Hierna is hij gaan werken bij een schoentechnisch bedrijf in Nederland. Het is hier waar hij de voordelen van een multidisciplinaire samenwerking met verschillende medische specialisten heeft ontdekt. Uiteindelijk begon de droom om een eigen schoentechnisch bedrijf op te richten de overhand te nemen. Dit resulteerde in FOOT life.
Ilona Jacobs heeft na haar opleiding fysiotherapie 12 jaar gewerkt als kinesist in de geriatrische revalidatie. In deze setting heeft zij ook kennis gemaakt met multidisciplinaire samenwerking, ook op het -gebied van de schoentechniek.

FOOT life is gespecialiseerd in (sport)steunzolen, orthopedische (werk-)schoenen en aanpassingen aan confectieschoenen.

De basis van FOOT life is sterke technische en medische kennis in combinatie met vakmanschap en innovatieve technieken.

Onderaan deze pagina ziet u onze aanmeetlocaties. U bent altijd welkom om bij voetklachten eens naar uw voeten te laten kijken. Een consult is altijd gratis en vrijblijvend. Het enige dat u hoeft te doen is een afspraak te maken. Dat kan telefonisch op nummer 011-80 00 92 of via het contactformulier op deze website. Ook voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tot ziens op een van onze locaties!